Algemene Dierenkliniek Randstad

Consultatie na afspraak

Contacteer ons op 03/3227811 om de mogelijkheden voor uw afpsraak te bespreken of doe een aanvraag wia de site. Nadat u stap voor stap uw gegevens hebt opgegeven, kan u een voorkeur opgeven voor een bepaald tijdsbestek. Wij proberen dan aan uw wensen te voldoen. Wij contacteren u steeds op zeer korte termijn om de afspraak vast te leggen.

Opgelet: het online aanvragen van een afspraak is bedoeld voor de niet-dringende consultaties tijdens de werkdagen. Alle dringende consultaties (vandaag, volgende werkdag, en consultaties buiten de vaste spreekuren) kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden.

Raadplegingen na afspaak zijn alle werkdagen mogelijk van 9 tot 11u30, van 13u30 tot 15u30 en van 18 tot 19u30.

We vragen u vriendelijk om bij een afspraak een tiental minuutjes op voorhand aanwezig te zijn. Dit laat u toe om eventuele verkeersdrukte op te vangen en geeft u de tijd om zich rustig aan te melden aan de receptie.

Baasjes die niet tijdens de week op consultatie kunnen komen, kunnen een afspraak maken tijdens het zaterdagochtendspreekuur tussen 10 en 12 uur. Hiervoor dient u een telefonische afspraak te maken.

Indien u liever zonder afspraak op consultatie komt kan u terecht op onze vrije spreekuren.

Indien u een afspraak wenst te annuleren.

Aangezien wij bij een afspraak tijd exclusief voor u reserveren, vragen we bij annulaties gebruik te maken van volgende kanalen.

  • Meer dan 24 uur op voorhand (op werkdagen): via e-mail of telefoon zonder kosten.
  • Minder dan 24 op voorhand of in het weekend: via telefoon op 03/322.78.11 zonder kosten

Zo voorkomen we dat de dierenarts nodeloos op u wacht. Wanneer u correct uw afspraak annuleert, hebben we de kans een andere patiënt sneller te helpen. Let wel dat een annulatie pas als definitief beschouwd kan worden na onze bevestiging.

Wij vragen dan ook uw begrip voor het feit dat wij ons het recht voorbehouden om afspraken die niet tijdig of correct werden geannuleerd volledig in rekening te brengen.