Naast het maken van een afspraak per telefoon (03/3227811) kan u ook online een consultatie aanvragen. Nadat u stap voor stap uw gegevens hebt opgegeven, zal u getoond worden wat de mogelijke tijdstippen zijn.

Dringende afspraken of afspraken na verwijzing door uw dierenarts

Opgelet: Het online aanvragen van een afspraak is bedoeld voor de niet-dringende consultaties tijdens de werkdagen. Alle dringende consultaties (vandaag, volgende werkdag, en consultaties buiten de vaste spreekuren) kunnen enkel telefonisch (03/3227811) aangevraagd worden. Afspraken voor tweedelijnszorgen maakt u het makkelijkst via telefoon (03/3227811), zo kunnen we de concrete noden met u aftoesten.

Raadplegingen na afspaak zijn alle werkdagen mogelijk van 9 tot 11u30, van 13u30 tot 15u30 en van 18 tot 19u30.

Indien u telefonisch een afspraak bij een specifieke dierenarts wilt maken, kan u op voorhand al eens kijken wanneer hij of zij spreekuren na afspraak heeft. Het overzicht van de verschillende dierenartsen vindt u hier. Bij het online aanvragen van een afspraak is het niet nodig deze uren op voorhand te raadplegen. Ze zullen u namelijk automatisch getoond worden tijdens de aanvraagprocedure.

We vragen u vriendelijk om bij een afspraak een tiental minuutjes op voorhand aanwezig te zijn. Dit laat u toe om eventuele verkeersdrukte op te vangen en geeft u de tijd om zich rustig aan te melden aan de receptie.

Indien u liever zonder afspraak op consultatie komt kan u terecht op onze vrije spreekuren.

 

Afspraak annuleren

Aangezien wij bij een afspraak tijd exclusief voor u reserveren, vragen we bij annulaties gebruik te maken van volgende kanalen.

  • Meer dan 24 uur op voorhand (op werkdagen): via e-mail of telefoon zonder kosten.
  • Minder dan 24 op voorhand of in het weekend: via telefoon op 03/322.78.11 zonder kosten

Zo voorkomen we dat de dierenarts nodeloos op u wacht. Wanneer u correct uw afspraak annuleert, hebben we de kans een andere patiënt sneller te helpen. Let wel dat een annulatie pas als definitief beschouwd kan worden na onze bevestiging.

Wij vragen dan ook uw begrip voor het feit dat wij ons het recht voorbehouden om afspraken die niet tijdig of correct werden geannuleerd volledig in rekening te brengen.